0
İle başlamak için, Steemit'e üye olmak ücretsizdir.

Steemit nedir?

Temel olarak, Steemit ile para kazanmanız için iki fırsat vardır.


İlk Blogging veya Posting tarafından. Burada orijinal ve benzersiz yayınlarınızı paylaşmanız gerekiyor. Diğer üyeler yayınınızı oyladığında ödeme alırsınız. Yükseltmelerin sayısı, ödemenizi belirler. Aldığınız oy sayısına bağlı olarak, toplam ödemenin% 75'ini alabilirsiniz.

steem parası

İkincisi, Curating veya Oylama ile. Steemit, viral olmaya başlamadan önce bir gönderiyi kurtardığın için sana para ödüyor. Bir gönderiyi iptal ettiğinizde bir ödeme ödemesine hak kazanırsınız. Ödül miktarı% 25'e kadar çıkabilir. Bununla birlikte, aynı zamanda, Steem Power olarak bilinen, sahip olduğunuz miktara da bağlıdır.
Steemit ayrıca madencilik madenciliğine de izin veriyor. Ancak, para kazanmanın birincil yolu değildir. Her gün, siteye katılan kullanıcılara yeni Steemit para birimleri oluşturulur ve dağıtılır. Steemit basit bir felsefe ile gelir, “ne kadar çok meşgul olursanız, o kadar çok var.”

Steemit, kullanıcıları içeriklerinden dolayı ödüllendirir. Steemit'teki içeriği beğenenler, sitede bulunan en iyi içeriği değerlendirmek için de ödüllendirilir. Yorum yapanlara bile yorum yapmak için ödeme yapılır.

steemit-yorum-para

Steemit Döviz Birimleri

Steemit üç çeşit para birimi sunuyor.

Steem, Steem Power ve Steem Dollar'lar sunuyorlar.

Her birini açıklayacağız.

Steem:

Steemit platformunda mevcut olan en likit para birimidir. Bu para birimleri açık piyasalarda gerçek parayla satın alınabilir veya satılabilir. Bitcoin veya bir şirketin stoğu gibi işlem görebilirler. Onlar Steem Power, Steem Dollars'a dönüştürülebilir veya isterseniz, kripto borsalarında gerçek parayla işlem yapılabilir.

Ancak, her gün daha fazla Steem Ünitesi oluşturulduğu için bunları uzun süre tutmamalısınız. Uzun süre tutulurlarsa, seyreltilirler ve değer kaybederler.

Güveç Gücü:

Steem Güç Üniteleri size ağda sahip olma fırsatı sunuyor. Steem Güç Üniteleri ile, bu birimler iki yıl boyunca satılamayacağından, para biriminde uzun vadeli bir yatırım yaparsınız. Ağ büyüdükçe, uzun vadede daha fazla para kazanma şansınız da artıyor.

Her gün üretilen yeni Steem Para Biriminin% 90'ının kadarı Steem Güç Üniteleri tutanlara dağıtılmaktadır. Ayrıca, içeriğiniz için aldığınız ödemenin yarısı Steem Güç Birimleri şeklinde gelir. Bir kullanıcının Steemit'te sahip olabileceği etki miktarını belirler.

Steem Dolarları:

Steemit'in üçüncü ve son para birimi Steem Dolarıdır. Asla seyreltilmez veya değerini kaybetmez. Herhangi bir zamanda satılabilecek istikrarlı bir para birimidir.

1 ABD dolarına sabitlenmiş piyasa destekli bir jeton. İnsanlar onları Steemit'teki yayınları almak için kullanıyor. 1 Steem Doları, 1 ABD Doları'na ulaşmak için herhangi bir miktarda Steem'i temsil eder.

Üstelik, popüler içerik oluşturduğunuzda, ödemenizin% 50 kadarı Steem Doları cinsinden olacaktır. Ve Steem Dolar'ı tutmak için zengin bir şekilde ödüllendirilirsiniz. Holding Steem Dollars% 10 faiz ödüyor.

Ancak Steem Doları, Steemit platformunun dışında kullanılamaz. Steem Doları’nın Steem’e dönüştürülmesini ve yalnızca o Steem’i Bitcoin veya USD’ye dönüştürebilirsiniz.

Steem Doları Kazandığınızda Önünüzdeki Seçenekler
  • Steem Dolar Steem'e dönüştürülebilir ve gerçek para için hemen açık pazarda satılabilir. Yani, Steem Dollars size para kazanma fırsatı veriyor.
  • Holding Steem Dollars% 10 faiz ödüyor.
  • Steem Doları Steem Power için takas edilebilir ve böylece para biriminin geleceğine yatırım yapma fırsatı yakalanabilir.

Yeni oluşturulan Steem nasıl dağıtılır?

Her gün, yeni Steem Birimleri'nin% 90 kadarı Steem Güç Üniteleri olan kullanıcılara ödüllendiriliyor. Yeni Steem Birimleri'nin% 10'u, içerik oluşturuculara, küratörlere ve yorum yapanlara ödenir.

Oluşturulan içeriğiniz para kazandığında, gerçek parayla değiştirilebilen ya da Steem Power'a dönüştürebileceğiniz Steem Dollar Units şeklinde% 50'ye varan bir oran elde edersiniz. Geri kalan% 50'si Steem Power'da ödenir. Bu Steem Güç Üniteleri iki yıl boyunca kilitlenir.

Steemit'e Başlarken

 
Öncelikle hesabınızı ayarlamanız gerekiyor. Facebook hesabınızı veya Reddit hesabınızı kullanabilirsiniz. Güvenli bir şifre oluşturduğunuzdan emin olun.
steemit-kaydolma-para

 
İçerik yayınlamak için, ekranın sağ üst köşesindeki “Bir Hikaye Gönder” seçeneğine tıklamanız gerekir. Makalelerinizi kolayca okunacak şekilde biçimlendirmelisiniz. Uzun metin bloklarını kırmak için görüntüleri, başlıkları ve alt başlıkları kullanabilirsiniz.

Makalelerinizi biçimlendirmeye yetecek kadar zaman ayırmalısınız, böylece okumak hoş olur. Ayrıca, Steemit'te gönderdiğiniz içeriğin okuyucularınız için değerli, ilginç ve eğlenceli olması gerektiğinden emin olmalısınız.

Steemit katılmak için% 100 ücretsizdir.

Üstelik, işiniz için para alıyorsunuz.

Yazarlar, blog yazarları ve çevrimiçi para kazanmak isteyen herkes için mükemmel bir platform.

Yorum Gönder

 
Top