0
Steemit  , insanları içerik oluşturmaya teşvik eden bir blockchain tabanlı sosyal medya platformudur. 

İçeriği oluşturabilecekleri, iyi gördükleri içeriği tanıttıkları, diğer hikayeler hakkında yorum yapabilecekleri ve tüm bunları tek bir gönderi için bazen binlerce, hatta binlerce dolar bile kazanabilecekleri bir yer.





Steemit, BitShares ve Ned Scott'un kurucusu Daniel Larimer'in bir zihnidir. Uygulamaya özel blokajların başarılı bir şekilde uygulanması için kullanılan Larimer tarafından Graphene olarak adlandırılan teknoloji üzerine kurulmuştur.
steem parası

Dolayısıyla Steemit, ırk, din, cinsiyet ya da başka herhangi bir önyargıdan bağımsız olarak, insanları katkılarından ötürü ödüllendiren yenilikçi bir sosyal ağ olarak geliyor. Zaman, çaba ve yaratıcılık için sakinlerin ödüllendirildiği bir “küçük kasaba” topluluğu oluşturmayı amaçlıyor. “Steem” olarak adlandırılan dijital noktalarla yapılır.

Steemit'in benzersiz özelliklerinden biri de,  site kullanıcılarının parasal fayda elde etmelerini sağlamak için Facebook, Twitter ve blog yazımlarını bir araya getirmesi  .

Steemit, Reddit gibi bir şeye benzeyen bir sosyal ağdır, ancak bir “Büyük” farkla:

Steemit ile, içerik oluşturucuların işlerini yitirdiğinde ödeme yapmaları değil, aynı zamanda Steemit'teki en iyi içeriği küratörlüğünü üstlenerek başkalarının çalışmalarını üstlenmeleri.

Steemit platformu, bir başka çok popüler dijital para birimi olan Bitcoin gibi yeni bir dijital para birimi (Steem) kullanır.

Her gün bu para biriminin bazı yeni birimleri Steemit platformu tarafından oluşturulmakta ve kullanıcılara dağıtılmaktadır. Bu dijital para birimleri gerçek gerçek parayla değiştirilebilir.

Hepsinden iyisi, Steemit ile başlamak için bir kuruşa mal olmaz.

Steemit ile Para Kazanmak

Steemit'te kullanıcı hesabınızı ücretsiz olarak oluşturabilir ve içeriğinizi doğrudan blog ve yayınlama araçlarını kullanarak Steemit’e birkaç dakika içinde yayınlayabilirsiniz.
Bu nedenle, Steemit iyi içerik yayınlamak ve yükseltmek için kullanıcılara dijital para birimi (Steem) ödeyen en iyi sosyal haber platformlarından birini kanıtlıyor.

Yorum Gönder

 
Top