0
Bağlı kuruluş, bağlı kuruluş ağından ne bekler?

Kaliteli ve yüksek ödeme tekliflerine ihtiyaçları var. Ayrıca zamanında ödeme ve ödeme almak istiyorlar. Ortaklık ağı zamanında ödeme yapmıyorsa bağlı kuruluş zararlarla karşı karşıya kalacaktır.

Bu yüzden, yeni ortaya çıkan bir ortaklık ağı PINOX  örneğini kullanarak bir ağ seçerken en çok vurgu yaptığım şeyi size  örnek olarak göstereceğim .

pinox-ortaklık pazarlama
 
Burada, iştirak ağlarının geri kalanından öne çıkmasını sağlayan özellikleri vurguladım  .

Hala ağdaki teklif sayısına dikkat ediyor musunuz? Tavsiyem - tekliflerin kalitesine daha iyi bakın.

Şu anda, PINOX içinde 400'den fazla mobil teklif sunmakta olup, pin gönderimlerinde, SOI / DOI, çekilişler, 1 tıklama, vb. (İştirakler SOI tekliflerini sunmaktadır).

Tekliflerin son derece çeşitli olduğunu vurgulamak zorundayım. Dünyanın her yerinden neredeyse tüm GEO'lar için teklifler var, hatta en sıra dışı (“henüz bitmemiş” gibi okuyun).

Dahası, istek üzerine gerekli herhangi bir GEO ile herhangi bir teklif ekleyebilirler. Ağlar esnek ve müşteri odaklı olduğunda bunu seviyorum.

Pinox'u keşfettiğim gibi, hepsinin doğrudan ve güvenilir reklamverenlerden geldiği için yüksek ödemeleri olan çok sayıda teklif bulunduğunu keşfettim.

Genel olarak, Pinox ile, komisyon oranları sektörde neredeyse en yüksek olduğu için çabalarınız için yeterince ödüllendirilirsiniz.

pinox-teklifler pazarlama
 
İkincisi, Pinox'un müthiş bir destek sistemi kurduğunu bilmek benim için bir zevkti. Destek temsilcileri her zaman size en kısa zamanda en iyi çözümleri sunmak için hazırlanmıştır.

Onlara Skype, Telegram, e-posta ile yazabilir veya bir bilet kurabilirsiniz. En iyi bölüm, malzemelerini iyi tanıyor ve her zaman hızlı ve doğru çözümler sunuyor.

Üçüncü olarak, Pinox güvenli ve güvenli bir ortaklık ağı olarak ortaya çıkıyor. Trafik kalitesini izlemek ve en iyi dönüşüm oranını elde etmek için modern araçları (Forensiq) kullanmaya devam ediyorlar.

Dahası, Pinox gelişmiş bir izleme sistemi kullanır ve böylece daha hızlı trafik akışı ve daha iyi performans gösteren kampanyalar sağlar.

Pinox ile yayıncılar hepsi bir arada olsun: doğru analitik, açık API, müthiş destek, yüksek ödeme ve yüksek yönlendirme hızı, ki bu da bir iştirak olarak benim için çok önemli.

 Zaten yetenekli olmanız ve kazandıktan önce testlere belirli bir miktar harcamanız için hazır olmanız gerektiğinden, bu ağ ile bağlı kuruluş pazarlamasına başlamanızı tavsiye etmem  . Ancak sürekli aldatma, yavaş destek ve sürekli izleme sorunları ile bıkmışsanız, bu geçiş yapmanız gereken ağdır.

Yorum Gönder

 
Top