0
Bu popüler ve güçlü Reklam Ağı'nı kullanarak elde edebileceğiniz avantajları size göstermek için HilltopAds hakkında bir inceleme yaptık.

HilltopAds, reklam platformlarında en yeni akıllı teknoloji çözümlerini kullanarak web sitelerinden para kazanmaya yönelik reklamlar sunarak reklamverenler ve yayıncılar arasında karşılıklı olarak kârlı ve tatmin edici bir ilişki kurulmasına yardımcı olan küresel bir reklamcılık ağıdır.


HilltopAds Genel Bakış

Hilltop Ads  , reklamvverenler, web yöneticileri ve ajanslar için çevrimiçi ticari büyümede uzmanlaşmış küresel bir reklam ağıdır.

HilltopAds, reklamverenlerin hızlı reklam kampanyası lansmanı için trafikten para kazanma ve gelişmiş Self Servis platformu için kendi reklam sunucusu çözümünü sunar. Kârlı ödeme modelleri, maksimum başarı elde etmek için reklam kampanyası hedeflerinizle eşleştirilir: BGBM, EBM, GBM, CPS, TBM ve ÜFE.
Hızlı onay ile yayıncılar, bu reklam ağıyla hem masaüstü hem de mobil trafiğinden yararlanabilir.

Pop-up, Pop-under , Display Banner, In-Video Reklamlar ve Doğrudan linkler gibi mobil ve masaüstü için reklam biçimleri sunar  .

HilltopAds, bu ağın hemen hemen her tür reklam hacmini kabul ettiği için web yöneticisine yeni başlayanlar için harikadır, böylece para kazanmaya hemen başlayabilirsiniz. Tabi ki, Şartlar ve Koşullarında listelenen, takip edilmesi gereken çeşitli kurallar vardır.

Ortalama 12 milyar aylık ortalama bir izlenim ile HilltopAds, web sitesi trafiği açısından para kazanma açısından önde gelen reklam ağlarından biri haline geldi.

Mikro siteler, oyun siteleri, eğlence siteleri, haber siteleri, bloglar ve çok daha fazlası gibi neredeyse her web sitesinden para kazanabilirsiniz.

Popüler temaları; Oyun, Video Akışı, Arkadaşlık, SweapStakes, İndirme, Pin Gönderme, Dosya Barındırma ve Eğlence içerir.

Yayıncılar için HilltopAds

Hilltop Ads, yalnızca 50 TL'lik düşük bir minimum ödeme eşiğine ve ödeme sıklığı ise sık sık para çekme işlemleri için gerçekten iyi olan Net7'dir.

Ödemeler aşağıdaki sistemler aracılığıyla yapılır: PayPal, Paxum, Banka Havalesi, ePayments, Bitcoin, ePayService ve Webmoney.

HilltopAds-Ödemeler

Mobil trafiğinden para kazanmak isteyen yayıncılar için, özellikle mobil operatör trafiği için çalışan benzersiz bir anti-reklam engelleme çözümü mevcut. Yani hiçbir şey israfa gitmez!
Yayıncılar aşağıdaki reklam biçimlerine erişebilir:
  • Masaüstü Pop-under
  • Mobil Pop-under
  • Banner'ları çeşitli boyutlarda görüntüle
  • Oyuncu reklamlarında
  • Anında mesaj
  • Doğrudan bağlantılar
EBGBM oranları son derece rekabetçidir ve en iyi reklam ağları arasında en yüksek olanlardan biri olarak kabul edilir.

Yayıncılar için en iyi özellik olan HilltopAds, gerçek zamanlı olarak eBGBM'lerin bir Reklam ağı rotasyonudır. Bu, en yüksek ödemeli reklamları en iyi şekilde en üst düzeye çıkarmaya yardımcı olur ve daha yüksek TO için web sitenizde görüntüler.

Bu ek geliri elde etmek için, HilltopAds Referral Program'dan, söz konusu iş ortaklarının% 5'ini (Yayıncılar ve Reklamverenler) sağlayan kesinlikle yararlanabilirsiniz.

Reklamverenler için HilltopAds

HilltopAds ağı, dünya çapındaki yüksek dönüştürme kampanyalarına sahip en iyi premium Reklamverenlere ulaşmak için çabalamaktadır.
HilltopAds, Reklamverenlerin YG'lerini en üst düzeye çıkarmak için çok rekabetçi özellikler sunar:
  • Reklamverenler için kendi kendine hizmet platformu
  • Gerçek zamanlı teklif verme sistemi
  • % 0 finansal işlem ücreti
  • Anti-reklam engelleme çözümü
  • eBGBM gerçek zamanlı optimizasyon
  • Doğrudan Yayıncılardan Yüksek Kaliteli Trafik
  • Yeniden Hedefleme
  • Anahtar Kelime Hedefleme
  • Kampanya kurmak için Gerçek Yöneticilerden Yardım
  • Mobil izleme sistemleriyle entegrasyon
HilltopAds, ortaklarının her biri ile kişisel bir yaklaşım benimsemek için bilinir. Özel çözümler, onlara bağlı olan değerli ortaklar için her zaman bir önceliktir.

Hilltop Ads Ağ Biçimi

Burada, HilltopAds Ağı ile iş ortaklığının en büyük faydalarını listeliyoruz:

Anında Para

HilltopAds, özellikle işletme maliyetlerini karşılamak isteyen kullanıcılar için hızlı para kazanmak için web sitesi sahipleri için mükemmel bir platform sağlar. HilltopAds ile iş ortaklığı yapmak, büyük reklam gelirleri yapmak için kapıyı açar.

Kolay başlangıç

Hilltop Ads  , reklam kampanyalarını yönetmeyi veya reklam sunma görevlerini gerçekleştirmeyi kolaylaştırır. Ağı kullanmak, sitenize küçük bir kod snippet'i eklemek kadar basittir. Reklam alanınıza uyan reklam boyutlarını seçer ve sizin için otomatik olarak oluşturulan kodu yapıştırırsınız.

Tüm süreç sadece birkaç dakika sürüyor. Böylece, sayfanızı daha fazla içerikle geliştirmek veya SEO görevleri yapmak için zaman ayırırsınız.


Daha fazla reklam veren

HilltopAds, dünyanın dört bir yanından çok sayıda en iyi reklam verenler arasından yüksek kaliteli ve iyi hedeflenmiş reklamlar sunar. Bu nedenle, reklam ağıyla iş ortaklığı yapmak, ziyaretçileri sitenize çekmenizi kolaylaştırır.

Sitenizde daha fazla tıklama ve görüntüleme anlamına gelen ve sizin için daha fazla paraya çeviren büyük bir reklam veren ve reklam karışımı elde edersiniz.


En Popüler 15 Yerel Reklam Ağı


Satış becerisi gerektirmez

Ağ hakkında sevdiğimiz tek şey, gelir elde etmek için önceden satış becerisine ihtiyaç duymamasıdır.
Hilltop Ads'te, reklam kampanyanızın çoğunu elde etmek için her zaman oranlarınızı pazarlık edebilirsiniz.
Ekonomik, verimli ve kullanışlı

HilltopAds uygun fiyat, verimlilik ve kolaylık dünyanın önde gelen reklam ağları ile eşleştirilebilir.

Yorum Gönder

 
Top