0
Payoneer, uzun süredir devam eden bir global para transfer hizmetidir. 2005 yılında, CEO Yuval Tal   ve diğer özel yatırımcılardan 2 milyon dolarlık bir tohumlama fonu ile kuruldu  .

Çevrimiçi para transferi ve e-ticaret ödeme hizmetleri sunmak için devam eden bir finansal hizmetler işi olarak geliyor. Halen,  Scott Galit  , Payoneer Inc.'in CEO'sudur. Payoneer, New York'ta merkezi konumundadır.
Payoneer, MasterCard Incorporated'ın kayıtlı bir Üye Hizmet Sağlayıcısıdır (MSP). Banka havaleleri, çevrimiçi ödemeler, yeniden yüklenebilir ön ödemeli ana banka kartı, hesaptan para transferleri gibi çeşitli para transfer hizmetleri sunar.

Payoneer, hizmetlerini düşük bir para birimi dönüştürme ücreti ile sunmaktadır. Payoneer, 200'den fazla ülkede üç milyonun üzerinde kullanıcısı olan güçlü bir müşteri tabanına sahiptir. Sınır ötesi banka havaleleri, yeniden doldurulabilir banka kartı hizmetleri ve çevrimiçi ödemeler sunan 150'den fazla para birimindeki işlemleri desteklemektedir.

Payoneer, ABD'de ücretsiz bir banka hesabı (ABD sanal banka hesabı) aldığınız bir ABD ödeme hizmeti de sunmaktadır. Aslında, Payoneer Amerika Birleşik Devletleri dışında bulunan ve ABD şirketleri aracılığıyla hızla para almak isteyen kişiler için en iyi çevrimiçi para transferi hizmetlerinden biri olarak geliyor.


Payoneer'ı kim kullanıyor?

Önceki on yılda Payoneer servisinde hızlı bir genişleme yaşandı. Tüm dünyada hızla yayıldı. Artık, Payoneer'i güvenilir ve güvenilir bir çevrimiçi para işleme hizmeti olarak destekleyen birçok ABD şirketi var.
İşte, ödeme için Payoneer kullanan bazı firmaların listesi

1. Amazon.com
2. 99 tasarım
3. Amway Corporation
4. Avangate
5. 123RF
6. 2Checkout.com Inc.
7. Dijital Nehir
8. Envato Inc.
9. Facebook
10. Fiverr
11. GoDaddy.com
12. My My Hide !
13. Google Inc
14. Linkshare
15. oDesk
16. Microsoft Corporation
17. ShareASale.com
18. iStockPhotos
19. Welocalize
20. uShip
21. Clicxsense
22. PropellerAds
23. Bluesnap
24. Fiverr LBT (Hindistan)
25. Infolinks
26. oDesk
(Diğerleri dahil)


Bu şirketlerden başka, Payoneer ABD Ödeme Servisi'ni kullanarak ödeme alabileceğiniz başka birçok şirket var.

Aslında, Payoneer ödeme hizmetini verimli şekilde kullanan birçok serbest çalışan (Asya ve Afrika'da) bulunmaktadır.

Payoneer senin için mi?

Blogger, serbest çalışan veya internet pazarlamacı olarak çalışıyorsanız, o zaman Payoneer zorlu bir online para işleme hizmeti olduğunu kanıtlayabilir. Ayrıca, Payoneer çoğu hizmet şirketi tarafından para çekme seçeneği olarak kullanılmaktadır.

Dünya çapında desteklenen hızlı ödeme hizmeti olarak geliyor.

Aslında, PayPal destekli ülkeye ait değilseniz, Payoneer ile gitmek için en iyi alternatif olmalıdır. Bir Payoneer hesabı almak için en az 18 yaşında olmalısınız. Payoneer ile bir hesap oluşturmak ücretsizdir.

Yorum Gönder

 
Top