0

İster bir e-Ticaret mağazanız olsun, ister bir blog yayınlayın, freelancer çalışmaları yapın ya da Amazon ve eBay'den bir şeyler satın alın, her zaman geçerli, güvenli ve uygun fiyatlı bir küresel para transfer servisine ihtiyacınız var.

Payoneer'ın  küresel para  işleme hizmetinin bulunduğu yer  burası . Güvenli,  uygun fiyatlı ve güvenilirdir. Bu, dünya çapındaki tüm ülkeler ve ülkeler genelinde ödeme almanıza yardımcı olan gerçekten bir dünya para transfer hizmetidir.

Payoneer nedir?
 
Burada, Payoneer incelemesi ile geldik ve bundan nasıl yararlanabileceğinizi gösterdik.

Payoneer kullanmanın faydaları

Payoneer birçok avantaj sağlar.
Burada birkaçını listeledim:

Güvenlik

Payoneer, müşteri gizliliğini ve kimlik doğrulamasını sağlayarak ileri teknoloji kullanır. Yani, Payoneer hesabınız her zaman güvenli ve güvenlidir.
Hesabınız için herhangi bir sahtekarlık girişimi girişimi olduğunda sorulan üç güvenlik sorusu kadar kurabilirsiniz.
Cevaplar sadece size bilindiği için, sadece hesabınıza giriş yapan sizsiniz. Payoneer ile paranızı güvende tutmak için iyi bir hamle olduğunu kanıtlıyor.

Payoneer's ABD Ödeme Hizmeti

Payoneer ile aldığınız en iyi tekliflerden biridir. Payone'un ABD Ödeme Servisi, ücretsiz sanal ABD banka hesabına sahip olmanızı sağlar. Bazı şartları yerine getirmeniz gerekiyor. Ancak, şartlar yerine getirildikten sonra, ABD tahsilat hesabı açmak için gidebilirsiniz.
ABD banka hesaplarına doğrudan para yatırma seçeneği sunan ABD şirketlerinden ve diğer Avrupa şirketlerinden para almak için ABD sanal banka hesabını kullanabilirsiniz. Yani, maaş çeklerini almak için haftalarca beklemenize gerek yok.

Avrupalı ​​şirketlerden para almak

Payoneer ile ortaklık yaptığınızda, Avrupa şirketlerinden hızlı ve kolay bir şekilde para alabilirsiniz. Bir Payoneer online hesabı açtığınızda, Payoneer ekibi sizin için bir EUR tahsilat hesabı oluşturur.
Yani, bir Avrupalı ​​şirketten para almak istediğinizde, sadece tahsilat tahsilat hesabınızın ayrıntılarını vermeniz gerekir.

Kullanımı kolay

Payoneer, birçok ABD ve Avrupa şirketi tarafından güvenilir bir çevrimiçi ödeme sistemi olarak kabul edilmektedir. Payoneer'ı varsayılan ödeme yöntemi olarak kolayca kurabilirsiniz

Para birimi

Payoneer dünya çapında 150 kadar para birimini desteklemektedir. Parayı yerel para birimine dönüştürmenize gerek yoktur, paranız otomatik olarak dönüştürülür ve kullanıcının yerel banka hesabına aktarılır.

Hesabı Para Transferi Hesabı

Payoneer, hesabınızdan kolayca başka bir hesaba para transfer etmenizi sağlar. Müşterileriniz için özel teklifleriniz varsa özellikle kullanışlıdır. Payoneer hızlı ve güvenli bire bir para işleme hizmeti sunmak için gidiyor.
Diğer bazı Payoneer avantajları şunlardır:
  • Paralar otomatik olarak kullanıcının yerel banka hesabına aktarılır
  • 24x7x365 kullanılabilen Çok Dilde Çevrimiçi Destek Hizmeti
  • Maliyet etkin
  • Yerel bankadan (hesabı kaydetme / kontrol etme) Payoneer Hesabına para yükleyin. (Bu, Hindistan'da mevcut değildir.)
Bir Payoneer Hesabı için nasıl başvurulur?

18 yaşın üstündeki herkes Payoneer hesabı için başvurabilir.
1. Adım : Payoneer.com adresine  gidin

Adım 2 : Kayıt düğmesine tıklayın ve başvuru formunu doldurun.
Başvuru formunu başarılı bir şekilde doldurduktan sonra teşekkür ederiz. Uygulamanız bazı hatalar taşıyorsa, başvurunuzun reddedildiğini bildirirsiniz.
Ancak, uygulamanız hatasız ise, bir başarı mesajı alacaksınız.
Bonus:  Payoneer'a kaydolduğunuzda,  100,00 $ 'lık ilk işlemde hesabınıza ekstra 50,00 $' lık bir bonus olarak yüklenirsiniz  .

3. Adım:  Payoneer başvurunuz onaylandıktan sonra, Payoneer ABD Ödeme Hizmetine başvurmanız gerekir. ABD Ödeme Hizmetiniz etkinleştirildiğinde, Payoneer'ı kullanmaya hazırsınız.
Müşterileri doğrudan Payoneer Hesabınızdan faturalayabilirsiniz

Müşterileri doğrudan Payoneer platformundan faturalandırmak birkaç basit adımı gerektirir. Payoneer, ödeme almanızı kolaylaştırır.
İşte adımlar:
  • Payoneer'e giriş yap
  • “Ödeme İste” düğmesine tıklayın (adım adım talimatlar burada listelenmiştir).
  • Ödemenin ayrıntılarını doldurun (Payoneer, müşterinize sizin adınıza nasıl ödeme yapacağınız ile ilgili talimatlar içeren bir e-posta gönderir)
  • Payoneer hesabınıza doğrudan ödeme yapın
Payoneer yapar

Payoneer, müşterilerinizin size ödeme yapmasını kolaylaştırır. Payoneer Faturalama Hizmetini kullanarak, müşterileriniz size çevrimiçi ödeme yapmanın birkaç basit ve güvenli yoluna erişebilir.

Payoneer ile faturayı asla göndermeyi asla unutmayacaksınız. Maliyelerinizi takip etmenize yardımcı olur.

Yorum Gönder

 
Top