0
Bu yüzden, amacınız ister para kazanmak olsun isterse web siteniz için poz almak olsun, yüksek dereceli ve iyi güvenilen bir reklam ağı kullanarak gününüze kazandırır.

Reklam ağlarıyla işbirliği yaparak, benzersiz olan rahatlığı elde edersiniz.

Yani, hemen hemen tüm hedefleme seçeneklerini kapsayan dahice bir reklam ağı arıyorsanız, o zaman  UngAds Reklam Ağı  sizin için en iyi çözüm olabilir.

Aslında, UngAds  , bir reklam platformunun hemen hemen tüm hedefleme seçeneklerini kapsayan eksiksiz eksiksiz bir reklam ağıdır. UngAds Reklam Ağı, en uygun reklamcılık çözümleriyle reklamverenler ve yayıncılar için güçlü bir sistem sunar.

UngAds Reklam Ağı'nın dikkate değer bir yönü, en yüksek kalitede trafiğe sahip yayıncılara doğrudan erişmenizdir. Reklam ağı, dünyanın her yerinden ondan fazla sunucuya sahip tam teşekküllü bir şirkettir. UngAds, Letonya’dan oluşuyor ve Letonya’da ve St. Peters Burg’da ofisleri var.


Yetkinlik söz konusu olduğunda, UngAds Reklam Ağı, çevrimiçi reklamcılığın tüm yönleriyle iyi bilinen, oldukça yetenekli bir teknik departman sunar. Dolayısıyla, çevrimiçi reklamcılığın içinde ve dışında her şeyi bilen kişilerle çalıştığınızdan emin olabilirsiniz.

Ayrıca, UngAds Reklam Ağı ile, reklam kampanyalarınızı bağımsız olarak kolayca oluşturabileceğiniz, düzenleyebileceğiniz, yayınlayabileceğiniz veya duraklatabileceğiniz platforma tam erişim elde edersiniz. Reklamverenler, en az 100 ABD doları tutarında bir ödemeyle UngAds ile başlayabilir. Kampanyalar bir saat içinde yaşayabilir.

UngAds, BGBM fiyat modeline göre çok kanallı bir reklamcılık çözümü sunuyor. Reklamverenler, 190 Coğrafya’da 500 binden fazla yayıncıya erişebilir.

API ile şeffaf istatistikler sağlar. Ayrıca, her reklamveren için kişisel bir hesap yöneticisi vardır. Ayrıca, UngAds; oyunlar, finans, yazılım, flört, çekicilik, mobil uygulama, e-Ticaret ve çok daha fazlasını içeren farklı trafik sektörleri ile çalışır.

Ve herhangi bir teknik sorunla uğraşırsanız veya herhangi bir sorunuz olursa, destek ekibi herhangi bir zamanda size yardımcı olmak için oradadır.

UngAds, reklamverenlerin reklam ağına katılmasını kolaylaştırır. Sadece kayıt olmanız ve hesabınıza para yatırmanız yeterlidir. UngAds Reklam Ağı, kampanyanızı ülke ve kategori bazında hedeflemenize olanak tanır.
Yayıncıların web sitesi tanımlayıcısını URL'nize ekleyerek kampanyaları optimize edebilirsiniz. Genellikle, UngAds kampanyaları bir saatten daha kısa bir sürede onaylar. Ancak, süreci daha da hızlandırmak için, bir anlık mesajlaşma yoluyla onlara ulaşabilirsiniz.

 Reklam verenler ve Yayıncılar için En İyi PPV / CPV Ağları

UngAds Reklam Ağı, tüm farklılıkları ve diğer teknik riskleri en aza indiren gelişmiş teknolojisiyle üstün performans sunar. UngAds, altı kıta ve 190'dan fazla ülkeye yayılmış dünya çapındaki kapsama alanı sunuyor. Kampanyaları ülke, şehir veya dile göre hedefleyebilirsiniz.

UngAds, güvenli ve güvenli bir reklam ağı işlevi görür. Yüksek kaliteli trafikten ve kötü amaçlı yazılım, bot ve istenmeyen trafikten koruma sağlandığından emin olabilirsiniz. UngAds bir self servis platformu çalıştırıyor. Böylece, kampanyaları bağımsız olarak oluşturabilir, çalıştırabilir, düzenleyebilir veya duraklatabilirsiniz. Ayrıca, size yardımcı olacak bir kişisel yönetici alırsınız.

UngAds, genişletilmiş hedefleme fırsatı sunar. Kampanyalar, ülkeler, şehirler, diller, mobil operatörler, işletim sistemi vb. Tarafından hedeflenebilir. Ayrıca, yayıncı kimliğini takip edip kötü olanları hariç tutmak veya beyaz liste oluşturmak için devam edebilirsiniz. Kampanyalar self servis platformunda veya kişisel yöneticinizle oluşturulabilir.
Reklam Ağı kampanyaları

Yayıncılar için UngAds

UngAds, yayıncılar için yüksek kârlı bir reklam ağı olduğunu kanıtlıyor. UngAds, yayıncıların BGBM, TBM ve EBM  modelini kullanarak para kazanmalarına olanak tanır  . Minimum ödeme eşiği 100 ABD dolarıdır ve PayPal, WebMoney ve Havale ile her hafta ödeme yapılır.

Ağ, Popunders'ler , Afişler, Mobil Push Up, Doğrudan bağlantılar ve Geçiş reklamı gibi çeşitli reklam biçimlerini destekler  . Bu reklam biçimlerini kullanarak, ürün veya hizmetinizi kolayca tanıtabilir, marka bilinirliğinizi artırabilir, uygulamanızın reklamını yapabilir ve yeni müşteriler çekebilirsiniz.

Yorum Gönder

 
Top