0

1.  Down For Everyone or Just Me

“Herkes İçin Ya Da Bana Bekle” web sitesi, sitenin kapalı olup olmadığını kontrol etmek için harika bir araçtır. Bu web sitesinin URL'sinin sizin için her defasında çok uzun olduğunu düşünüyorsanız ve web sitesi kapalı kalma süresini kontrol ettiğinizde, kısa URL'lerini IsUp.me biçiminde kullanabileceğinizi söyleyeyim.
Herkes İçin veya Sadece Ben İçin Aşağı, bir web sitesinin duruş durumu hakkında bilgi veren metin tabanlı bir web sitesidir. Web sitenizin devre dışı kalma süresini kontrol etmek istediğiniz alan adını girmeniz ve sonra hiper bağlantılı “veya sadece ben” seçeneğini tıklamanız yeterlidir. Bu işlem tamamlandığında, yanıtı çok kolay bir biçimde kullanabilirsiniz. Minimal bir web sitesi olmasına rağmen, çalışmalarını tam zarafetle gerçekleştiriyor.

2.  Is It Down Right Now

Aşağı doğru mu Şimdi bir sitenin kapalı olup olmadığını kontrol etmek için başka bir muhteşem çevrimiçi hizmet. Ana sayfada, favori web sitenizin durumunu kontrol etmek için denetleyici aracını alırsınız. Ayrıca en iyi web sitelerinin bazılarının durumunu listeler.
Örneğin, Facebook'u öğrenirsiniz: facebook.com doldu. 1 dk önce kontrol edildi. Test aracı, sitenin URL adresini girerek, arıza süresini test etmek istediğiniz yeri kullanmak ve ardından “tıklama” düğmesine tıklamak için kolaydır. Ayrıca www.webseomaking.com gibi kısa bir URL'ye sahiptir. En son ne zaman tepki süresi ve ayrıca günlük cevap süresi grafiği gibi yararlı bilgiler sağlar.

3.  CurrentDown

CurrentlyDown anında bir web sitesinin şu anda olup olmadığını kontrol etmenizi sağlar. Sizin ya da herkes için yüklenmiyorsa, size bildirin. Böylece Durum kontrolünü hemen alırsınız. Sadece alan adını girip kontrol düğmesine tıklamanız gerekiyor. Artı: Ayrıca, verileri anlaşılması kolay grafiklerle sunulan web siteleri izleme de yapıyor. Ayrıca kesinti raporlarını da görebilirsiniz.

Yorum Gönder

 
Top