0

1.  Pingdom

Pingdom, sitenizin çalışma süresini ve performansını izlemek için ücretli bir hizmettir. Ancak, çok basit ücretsiz bir hesap sunuyor. Uptime uyarılarının kendi web sitesi durumunu E-posta, SMS ve iPhone aracılığıyla uyarıları iletebilirsiniz.

Web Sitesi Kapalı Kalma Süresini İzleme

2.  StatusCake

StatusCake, web sitenizin çalışma süresini kontrol etmek için ücretsiz ve ücretli hizmetlerle birlikte gelir. Free Plan'da sınırsız web siteleri için 5 dakikalık bir aralık kontrolü alırsınız. Bu, her ayın sonunda ayrıntılı aylık raporlar almazsınız. Ancak, uyarılar gönderim sırasında gönderilmez. Ücretli Planlar için, StatusCake Basic, Superior ve Business gibi üç seçenek sunar. Ücretli Planlarında aldığınız önemli özelliklerden bazıları, SMS uyarıları, gerçek tarayıcı testi, 30 saniyelik izleme aralığı, içerik eşleştirme kontrolleri ve diğer bazı değerli eklenti özellikleri gibi hizmetleri içerir.

Web Sitesi Kapalı Kalma Süresini İzleme

3.  UptimeRobot

UptimeRobot, sitelerinizin çalışma süresini izlemek için harika bir hizmettir. UptimeRobot ile, çalışma süreleri için sitelerinizi her 5 dakikada bir kontrol ettirebilirsiniz. Uyarı yöntemleri E-posta, SMS, RSS, Twitter, vb içerir. Tam bir kontrol yapılır ve hala devam ederse, hemen bilgilendirilir.

Web Sitesi Kapalı Kalma Süresini İzleme

4.  ServiceUptime

Hizmet Uptime, çalışma zamanı için site izleme için ücretsiz ve aynı zamanda ücretli planlar sağlar. Ücretli planlar Standart, Gelişmiş, Profesyonel ve Özel. Ücretli servisler için Servis Çalışma Süresi, izleme ile 10 farklı yerden çalışma süresini, 1 dakikadan başlayan aralıkları ve diğer çeşitli özellikleri kontrol eder.

Web Sitesi Kapalı Kalma Süresini İzleme

5.  Site 24 × 7

Site 24 × 7.com, çalışma süresiyle ilgili olarak web sitesi izleme için güçlü araçlardan birini sunmaktadır. Ücretsiz hizmeti temeldir ve her saat başı bir web sitesinin izlenmesini sağlar. Bu uyarı yöntemi, herhangi bir felaket saldırısı durumunda e-posta içerir. Web sitesi çalışma zamanı kontrolü, web sayfası yükleme zamanı analizi ve çeşitli DNS / IP arama araçları için birkaç diğer web yöneticisi kontrol aracı sunar.
Web Sitesi Kapalı Kalma Süresini İzleme

Yorum Gönder

 
Top