0
AdNow Yerel Reklam Ağı

Native  , dünyanın en büyük web siteleri için önde gelen reklam biçimidir.

Peki, internetteki en büyük zorluktan bahsederseniz, “Trafikten Para Kazanmaktan” başka bir şey değildir.
Ve eminim ki bu sayımda benimle aynı fikirde olacaksınız.

Çevrimiçi dünyada büyümeniz, trafik elde etmede ve bu trafikten para kazanmakta ne kadar başarılı olduğunuza göre belirlenir.

Trafiğinizi daha etkili bir şekilde paraya dönüştürmek için stratejiler denemelisiniz.
Bu oldukça iyi.

Ancak, proaktif bir girişimci olarak, trafiğinizi daha iyi bir şekilde para kazanma fırsatı veren yöntemler ve yöntemler aramaya devam etmeniz gerekir.

Yerel Reklam  , trafiğinizi daha etkili bir şekilde para kazanmanızı sağlayan bu tür bir yöntemdir.
AdNow Yerel Reklam Ağı gibi Yerel Reklam Ağı'nı kullanarak, kazancınızı trafikten daha etkili bir şekilde para vererek aktarabilirsiniz.

Yerel Reklam nedir ve AdNow Yerel Reklam Ağı'nın trafiğinizden para kazanmanıza nasıl yardımcı olabileceği, bu gönderideki tartışma konusudur.

Dolayısıyla, Yerel Reklamcılığın farkında değilseniz, trafiğinizden para kazanmak için harika bir fırsat kaçırdığınızı söyleyebilirim.

Haydi Başlayalım ve AdNow Yerel Reklam Ağı'nın size Yerel Reklamcılığın avantajlarını nasıl sağlayabileceğini öğrenelim.


En Popüler 15 Yerel Reklam Ağı

Yerel Medya Reklamcılığı Nedir?

Yerel Reklam, çevrimiçi reklamcılık  dünyasındaki en önemli şeylerden biridir  .
Bugünlerde en büyük reklam eğilimi.

Yerli Reklamcılığın en büyük avantajı normal banner reklamlardan daha fazla dikkat çekmesidir - normal banner reklamlardan% 60 daha fazla dikkat çekmektedir.

Reklam verenler için, web sitelerinde Yerel Reklamları kullanarak yüksek tıklama oranlarını ve yüksek dönüşüm oranlarını elde ettiklerinden daha etkili olduğunu kanıtlıyor.

Yerel Reklam, bir web sitesindeki ana içerik gibi görünen ücretli bir medya yerleşimi.
Bir reklam verenin Native Advertising’e iyi bir örneği olabilir.

Genellikle "tavsiye edilen okuma" widget'ında bir sitenin bir kenar çubuğunda veya bir makalenin sonuna doğru görünür ve "içerik keşfi" nin bir aracı olarak hizmet eder. Çoğu zaman, Yerli Reklamlar dikkat çekici görüntüler taşır, zorlayıcıdır. başlıklar ve güncel olaylar.


AdNow Yerel Reklam Ağı

Genellikle, Yerel Reklamlar kare şeklindeki küçük resimler olarak görünür. Yerel Reklamları tıklamak, ziyaretçileri İnternet'teki diğer içerik veya makalelere yönlendirir.

Yerel Reklamlardaki içeriğin kendine özgü bir özelliği, okuyucuların içeriğin kontrol edilmesini zorlaştıran bir "viral" dönüşe sahip olmalarıdır.

Yerel reklamlar sunan en büyük ağlardan biri  AdNow Media Native Ad Ağı'dır .

AdNow Yerel Reklam Ağı

AdNow Yerel Reklam Ağı  , Yerel Reklam'daki büyük isimlerden biridir. Şu anda günde 1 milyar gösterim sağlıyor. Yerel reklam ağı, TBM / BGBM gelir modelini kullanır.

AdNow, yayıncıların Web sitelerini Yerel reklamlarla para kazanmalarına ve web sitesi kazançlarını artırmasına yardımcı olur.
AdNow, web sitelerinde AdNow widget'ının boyutu, görünümü ve hissi üzerinden yayıncılara iyi bir denetim sağlar. AdNow, yayıncıların her küçük resmin boyutunu ayarlamasına izin verir.

Teaser metnin yazı tipi ve boyutu da ayarlanabilir.


AdNow Yerel Reklam Ağı'na Katılma Kriterleri

Genel olarak AdNow, yerel reklam ağına katılmak isteyen yayıncılar için belirli kriterler ortaya koymuştur. Bununla birlikte, yayıncılar için belirli trafik gereksinimleri yoktur.

Yayıncılar şunları yapmamalıdır:

Tıklamaları işlemek için yazılımı kullanma. 
Sahte trafik oluşturmak için proxy ve PTC siteleri kullanın.
Reklamlarını tıklayın
Sitelerin sakıncalı içeriği barındırmaması gerekir. Telif hakkı yasalarını ihlal etmemeli ve yasa dışı faaliyetleri desteklememelidir.

AdNow,  sitelerin onaylanması için bir inceleme prosedürü izler. Yayıncıların doğrulama kodunu web sitelerinin kök klasörüne koymaları gerekir. Site doğrulandıktan sonra denetleme modunda. Reklam göstermek için Javascript kodunun web sitenize yüklenmesi gerekir.
AdNow Yerel Reklam Ağı

Yayıncı Kontrol Paneli

Yayıncı hesabınıza AdNow ile kaydolduktan sonra, Yayıncı Kontrol Paneli'ne erişim elde edersiniz. Yaklaşımında oldukça açık ve doğrudan bir şey.

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra, web sitelerinizin bir listesini içeren bir ekran görürsünüz. Siteyi düzenlemek veya silmek için site adını, site URL'sini, durumu ve düğmelerini görüntüler.

Yeni siteler eklenmesine izin verilir. Diğer gezinme düğmeleri, sitelerinize, widget'larınıza ve istatistiklere erişebileceğiniz ekranın en üstünde bulunur. Kullanıcı kimliğinizi veya e-posta adresinizi tıklayarak profil ayarlarını yönetebilirsiniz.

Ödeme detayları

PayPal'ı kullandığınızda AdNow, haftalık olarak ödeme yapar. Eşik kazançlarda 20 dolar. Ancak PayPal, her ödeme için% 4,5 oranında ücret alır. Diğer alternatifler arasında banka havalesi ve Wire InterCash (banka kartı) bulunmaktadır. Havale için asgari ödeme 200 $ 'dır. Ayrıca, AdNow Destek Ekibi ile de iletişime geçebilirsiniz.
ödeme seçenekleri.

AdNow'un Temel Özellikleri

• Kolay kurulum
• Küresel Kapsama
• Diğer Reklam Ağlarını da kullanabilirsiniz.
• Gerçek zamanlı olarak gelir izleme ve performans analizi sağlar
• Yeniden Uygulanabilme Olanağı
• Özel Destek
• Sevk Sistemi
• Rekabetçi Oranlar
• Ve daha fazlası

Yorum Gönder

 
Top