0
Bildiğiniz gibi, Google AdSense, web siteniz için çevrimiçi olarak kazanmanın en iyi yöntemlerinden biridir. Google AdSense, yayıncının web sitelerinden para kazanmasına yardımcı olan harika bir içerik ağıdır.

Google AdSense'i uygulamak, bir yayıncı için web sitelerine basit bir kod yapıştırmak zorunda kaldığı için çok kolaydır ve bir web sitesi ziyaretçisi reklam yayıncısının tıkladığında reklam göstermeye başlar.

Google AdSense Android uygulaması, AdSense kazancınızı mobil cihazınızdaki herhangi bir yerden takip etmenize yardımcı olacaktır. Bu AdSense uygulaması, hesap özetini ve ayrıntılı performans raporunu görüntülemenizi sağlar. En iyi kanalların en üstteki reklam birimleri gibi ülkeleri görebilirsiniz.

Ana ekranda bugünün kazancınızı, dün kazancınızı, bu ay kazancınızı ve geçen ay kazancınızı görebilirsiniz. Ayrıca gönderilen ödemeleri ve mevcut tasarrufları kontrol edebilirsiniz. Bu uygulama ile, mobil ana ekranınıza yeniden boyutlandırılabilir küçük parça ekleyebilirsiniz.

google-adsense-web seo yapma

Raporlamada sadece cihazınızı çevirin ve grafikleri de görebilirsiniz. Çubuk grafikler, pasta grafik vb. Görebilirsiniz. Bu uygulama birçok farklı dili desteklemektedir.

Google AdSense Android Kazançlarınızı Takip Edin
Google AdSense uygulaması, AdSense ve AdMob hesaplarınızdaki önemli verileri görüntülemenin kolay bir yolunu sunar. Raporlama özelliklerine doğrudan mobil cihazınızdan istediğiniz yerden erişebilirsiniz.

Uygulamada, tüm metrikler için genel performans bilgilerine ve hesap hakkındaki genel bilgilere erişebilirsiniz. Kullanılabilir raporlar arasında en iyi reklam birimleri, kanallar, siteler, ülkeler ve diğer raporlar bulunur. 

Hesap kazanç raporuna ayrıca yeniden boyutlandırılabilir bir widget ile erişilebilir.

Lütfen dikkat: YouTube gelir bu uygulamada gösterilmiyor

Yorum Gönder

 
Top