0
Google AdSense iOS App  özellikleri Android uygulamasıyla aynı. İPhone, iPad kullanıcıları içindir. Tüm raporları ve kazançları doğrudan mobil cihazınızda görebilirsiniz. Bu iOs uygulamasıyla bir widget ve uyarılar ekleyeceksiniz.

google-adsense-web seo yapma
Raporlamada sadece cihazınızı çevirin ve grafikleri de görebilirsiniz. Çubuk grafikler, pasta grafik vb. Görebilirsiniz. Bu uygulama birçok farklı dili desteklemektedir.
Google AdSense iOS App Kazançlarınızı Takip Edin

Hareket halindeyken, doğrudan iPhone'unuzdan Google AdSense ve AdMob hesaplarınızdan raporlara ve önemli verilere erişin.

App sağlar:

1- Bugün, dün, bu ay, geçen ay ve hesap kullanım süreniz için önemli raporlama metrikleri
2- Özel tarih aralıklarına sahip AdSense web sitesindeki tüm ortak raporlar
3- En son AdSense ödemeniz, artı gelen ödemeler veya ödenmemiş kazançlar
4- Hemen hemen tüm raporlarınızın her düzeyinde animasyonlu grafikler
5- Bir gün merkezi widget'ı
6- Uyarılar (temizlemek için kaydırın)

Google AdSense ile yayıncı, yayıncı kontrol paneline giriş yaparak kazançlarını kolayca izleyebilir. Yayıncı, bir günde birkaç kez kazançlarını takip etmeyi seviyor. Özellikle yeni yayıncı, kazançlarını birkaç dakikada veya saatte izlemeyi seviyor.

Her yayıncının kazançlarını düzenli olarak izlemesi gereken yeni yayıncı hakkında değil, bu onların web sitelerinin nasıl kazanıldığını ve web sitesi kazançlarını iyileştirmek için neler yapabileceklerini öğrenmelerine yardımcı olacak.

Next
Sonraki Kayıt
Previous
This is the last post.

Yorum Gönder

 
Top