0

Infographics için bir Gömme Kodu oluşturun

Infographics'lerinizi oluşturduktan ve web sitenizde yayınladığınızda, yapmanız gereken bir sonraki şey Infographics'leriniz için bir embed kodu oluşturmaktır. 

Kişilerin, Infographics'lerinizi kolayca paylaşabilmesi için kullanabileceği basit bir HTML kodudur. Gömme kodunu web sitelerine yerleştirmeniz yeterlidir. Bunlar, web sitenize otomatik olarak bir geri bildirim bağlantısı vererek sitenize geri gönderilir.

Dolayısıyla, bir Infographics yayınladığınızda her defasında bir kod oluşturmalısınız. Kişilerin Infographics'lerinizi paylaşmasına olanak tanır. Ve tabi ki, insanlar senin görüntünüzü çalamazlar ve size ilişkilendirme bağlantısını sağlarlar.

Elle kodu gömebilir veya Siege Media Embed Code Generator gibi sürdürülebilir gömülü kod üretecini kullanabilirsiniz  . Alan adınız, Post URL’niz, resim vb. Gibi ayrıntıları belirtmeniz gerekir. Tüm bu ayrıntıları yazdıktan sonra, web sitenizde kullanabileceğiniz kodu alırsınız.

Siege Media Embed Code Generator

Bilgilerinizin Paylaşımını Teşvik Etme

Ziyaretçilerinizin sosyal medya platformları aracılığıyla Infographics'yi paylaşmasını kolaylaştırmalısınız. Sosyal medya paylaşım düğmelerinin Infographics yayınınız / sayfanızda açıkça göründüğünden emin olmalısınız.
Ayrıca, yayının sonunda "Bilgi metnini beğendiyseniz ve aşağıdaki düğmeleri kullanarak paylaşırsanız" gibi net bir harekete geçirici mesaj eklemelisiniz. Infographics'inizin üzerinde sosyal medya paylaşım simgeleri sağlamanız gerekir. Dolayısıyla, bir okuyucu fareyi Infographics üzerinde tutarsa, kolayca paylaşabiliyor.

İçeriğinizi İçeriğinize Dahil Etme

Bilgilendirici içerikle birlikte iyi tasarlanmış bir Infographics, Infographics'ınızın viral olmasını sağlayabilir. Bununla birlikte, içeriğinizin Infographics'nize eklenmesiyle, Infographics'e daha fazla zing ekleyeceksiniz. Google'ın içeriği taramasını sağlar ve yeni anahtar kelimeler için sıralama yapma fırsatına sahip olursunuz.

Infograph'ınızı Sosyal Medya Sitelerinde tanıtın

Sosyal Medya Siteleri, Infographics'lerinizi tanıtmak için harika bir araçtır. Infographics'lerinizi kolayca geniş bir kitleye taşıyabilirler. Bu yüzden, Facebook’unuzu Facebook, Twitter, Pinterest, Google+, LinkedIn vb.

Social Bookmarking Sitelerine Gönder

Social Bookmarking Sitelerinin Infographics tanıtımındaki önemi zedelenemez. Reddit, Stumbleupon, Digg ve Delicious gibi siteler çok sayıda ziyaretçiye ev sahipliği yapıyor. Bu tür sitelerdeki gönderim, Infographics'lerinizi geniş bir kitle kitlesine sunar. Infographics’inizi beğenebilir, oy verebilir ve paylaşabilirler.

Infographics Dizinlerine Gönder

Infographics Dizinleri üzerindeki gönderim, Infographics siteniz için iyi bir geri bağlantı suyu sağlayabilir. Infographics dizinleri / blog'larına Infographics göndererek daha geniş bir kitleye ulaşabilirsiniz. Yani, crux kaliteli Infographics dizinleri sunmaktır. Örneğin,  Visual.ly  çok yetkili bir Infographics dizini sitesidir. 

Visual.ly'den aldığınız bağlantılar takip edilir. Bu çok popüler bir site ve bu siteye gönderdikten sonra Infographics'niz için çok sayıda gözbebek ve paylaşım almanız olası.

Guestografik Yöntemi Kullan

Guestografik Yöntem,  Infographics ile geri dönüşler almak için en güçlü SEO stratejilerinden biridir  . Burada, diğer kişilerin Infographics'lerinizi kendi sitelerinde yayınlamalarını istersiniz. Sonuçlar, organik arama trafiğinde büyük bir artış olduğu ve Infographics sayfanıza işaret eden geri bağlantı sayısının fazla olması nedeniyle çok olumludur.

Bu beş adımlı bir süreçtir:
  1. Sitenize bir Infographics yayınlayın.
  2. Infographics konuyla alakalı siteleri bulun.
  3. Onlara yaklaş ve Infographics’i göster.
  4. Infographics yayını için benzersiz bir giriş veya içerik yazacağınızı onlara sunun.
  5. Infographics ile Geri Bağlantıları alın.
Ancak harika içeriğe sahip iyi tasarlanmış, benzersiz ve çekici bir Infographics'ye ihtiyacınız var. Diğer blogcular ve web yöneticileri tarafından kabul edilmeme şansını artırır. Konu okuyuculara uygun ve ilgi çekici olmalı. Infographics'leriniz odaklanmalı ve hatırlanması kolay bilgiler sağlamalıdır. Infographics fikirlerinden kısa iseniz, Infographics dizin sitelerinde veya Pinterest'te arama yapabilirsiniz.

Üstte en iyi içeriğe sahip olduğunuzdan, bol miktarda boş alan olduğundan ve bilgilerin mantıklı bir akışa sahip olduğundan emin olun. Infographics'nizi sitenize yayınladıktan sonra, bağlantı hedeflerini aramanız gerekir.
Umut verici bir site bulduğunuzda, e-postayla iletişim kurun ve Infographics'lerinizi görmek isteyip istemediklerini sorun. 


Ücretsiz Stok Fotoğraf Siteleri

Sitelerine, Infographics ile birlikte gitmek için ücretsiz ve benzersiz içerik sunarak değer katmayı unutmayın. Olumlu yanıt verdiklerinde, sitelerine uyarlanmış bir mini misafir yayını gönderin. Son olarak, bağlamsal bağlantılarınızı alırsınız.

Yorum Gönder

 
Top