0
en iyi web barındırma

En iyi web barındırma olmadan, başarılı bir web sitesi çalıştırma yeteneğiniz ciddi şekilde engellenecektir. İşiniz için rekabet eden bir dizi web barındırma sağlayıcıları vardır. 

En iyilerini nasıl bulabilirsin?

Aşağıdaki noktaları göz önünde bulundurarak başlayın:
  • Bant genişliği

Bir web sunucusu için alışveriş yaparken yapmanız gereken ilk şey, disk alanı ve bant genişliği ihtiyaçlarınızı değerlendirmektir.

Sitenizde çok sayıda grafik, düzinelerce sayfa ve çok miktarda trafik varsa, uygun bant genişliğine ve disk alanına ihtiyacınız olacak. Sınırsız planlar mevcuttur ve hayatı kolaylaştırır.

Siteniz çok basit olacak ve çok fazla trafik oluşturmayacaksa, daha az disk alanı ve bant genişliği ile kurtulmanız gerekir.
  • Uygunluk

Uyumluluğu da göz önünde bulundurun. Bir web sitesi barındırma sağlayıcısı aramanın heyecanında, bir kritik şeyi gözden kaçırmış olabilirsiniz: desteklenen işletim sistemlerinin türü.

İşletim sistemlerini değiştirmek istemeyeceksiniz, bu yüzden bir sağlayıcıya yerleşmeden önce bu noktayı iki kez kontrol edin.
  • Güvenilirlik

Güvenilirlik ve kullanılabilirlik, web barındırma için alışveriş yaparken göz önünde bulundurulması gereken kritik özelliklerdir.

En iyi web barındırma şirketleri sık sık “Uptime” olarak adlandırılan% 98 ve 99'luk kullanılabilirlik oranları sunar. 

Ancak bu tür iddiaları yapmak kolaydır, bu yüzden sözlerini yerine getirip getirmediklerini kontrol edin.
  • Güvenlik

Güvenlik de önemli bir sorun. Mevcut güvenlik özelliklerini öğrenmeden bir web barındırma sağlayıcısı seçmek büyük bir hatadır.

Güvenlik duvarları, günlük yedeklemeler ve kullanıcı kimlik doğrulaması gibi şeyler dahil edilmelidir. Şüpheli etkinliklere karşı sizi uyarabildikleri için değişiklikler yapıldığında bildirim almak da güzel.

Sizin için doğru olanı hakkında daha iyi bir karar vermek için sektördeki en iyi web barındırma sitelerini nasıl seçtiğimize bir göz atın.

Hosting Paketleri  İçin Ne Dediklerine dikkat ediniz..

Paylaşılan
Paylaşılan web hosting, hizmetlerin sunduğu temel pakettir. Web siteniz, diğer birçok web sitesiyle birlikte aynı sunucuda oturuyor, bu nedenle sunucuyu ve bellek veya CPU gibi diğer kaynakları paylaşıyorsunuz. 

Bunlar e-posta gönderme, dosya paylaşımı ve temel düzey e-ticaret siteleri gibi temel web sitesi gereksinimleri için iyidir. Paylaşılan barındırma, daha küçük veya başlangıçtaki işletmeler için en ucuz ve dolayısıyla en akıllı seçenektir.

VPS
Bir sanal özel sunucu, doğrudan amaçlarınız için paylaşılan bir sunucudan daha fazlası olarak belirlenir. Halen gerçek bir sunucu paylaşıyor olabilirsiniz, ancak hizmet kendi sanal sunucunuzu yaratır. Bu, tüm kaynakların bellek depolamadan işlem gücüne ve ötesine tek başınıza olduğu anlamına gelir. Bu, satın alınabilirliğini korurken sitenizi diğerlerinden ayrı tutan daha güvenli ve çok daha güvenilir bir seçenektir.

Dedicated hosting
Dedicated hosting zaten başka bir seviyedir. Kendi sunucunuzu elde etmenin yanı sıra, size özel sunucu, sunucunuz üzerinde tam kontrol sahibi olmanızı sağlar. 

Bu, tam yönetim erişimine sahip olduğunuz ve işleri istediğiniz gibi ayarlayabileceğiniz anlamına gelir. Bu tür bir paket, her tür işletme için gerekli olmayan bir özellik paketi ile birlikte gelir.

WordPress
WordPress, daha uzmanlaşmış bir müşteriye hitap eden bir paylaşımlı barındırma hizmetidir. Sunucuların kendileri farklı şekilde optimize edilir ve WordPress performansı ile WordPress'in özellikle WordPress ve WordPress güncellemelerinde çalışan güvenlik özellikleri gibi daha hızlı yükleme süresi, ön yükleme gibi özellikle cazip özelliklere sahiptir. Bu, WordPress'te oluşturulan web siteleri olan işletmeler için yararlıdır.

Sonuç
Bant genişliği ve disk alanı gibi temelleri verilirken, iyi bir web barındırma planı da en az birkaç ekstra olacak. Çevrimiçi bir mağaza çalıştırıyorsanız, E-ticaret çözümleri sağlayan sağlayıcılar için bir göz atın. Hızlı ve kolay güncellemeleri uygulamak istiyorsanız, içerik yönetim sistemleri sunan bir sağlayıcı bulun. Sitenizle ilgili istatistiklere de erişim vermelerini sağlayın.

En Kaliteli Hosting Geldiğinde En İyi Özellikler

Barındırma kalitesi, karar verme süreciniz sırasında tartmak için önemli olan birkaç faktörden etkilenir. En önemlilerinden bazıları şunlardır:

Çalışma süresi garantisi

Bunu aşağıda daha ayrıntılı olarak anıyoruz ve gerçekten dikkate alınması gereken en önemli faktörlerden biri, bu yüzden çalışma süresinde eksik olma. HostGator,% 99,98 oranında en iyi çalışma garantilerinden birine sahiptir.

Yükleme zamanı

Yükleme süresi de gerçekten önemlidir. Son çalışmalar, ortalama dikkat süresinin yıllar boyunca bir akvaryumunkinden daha küçük olduğunu göstermiştir.

Dolayısıyla, web sitenizde bir sayfa yüklemek için çok uzun bir süre bile uzun bir süre kalmazsa, işiniz bile başlamadan önce öldürülür. Kendinizi çalışmaya devam ettirmek için barındırma hizmetinizin hızlı bir yükleme süresine sahip olduğundan emin olun. A2Hosting, sektördeki en hızlı sayfalar için 360 ms yükleme süresi sağlar.

Müşteri desteği

Web sitenizle ilgili bir sorun yaşamaktan başka bir şey yapamayacağınız için, müşteri hizmetlerinin hazır, bilgili ve kullanımı kolay olduğundan emin olmak istersiniz. Aşağıda daha fazlası.

Lokasyon

Sunucu ve konum sayısı web sitenizin yüklenme ve servis hızındaki büyük rol oynar. Açıkçası, mevcut olan daha fazla sunucu, servis ne kadar hızlı olursa olsun, bu sunucular dünyanın neresinde bulunursa kaliteyi de etkileyecektir. Bulunduğunuz yere bağlı olarak İngiltere, ABD veya Türkiye gibi yakın konumdaki sunucuları arayın.

Uptime Düşük Fiyat

Web barındırma hizmeti arıyorsanız, çalışma süresi garantisini çok iyi duyacaksınız. Bir hizmet seçerken en önemli faktörlerden biri göz önüne alındığında bu çok mantıklı.

Bir barındırma hizmetinin çalışıp çalışmadığı sürenin yüzdesi olan çalışma zamanı, belirli şirketlerin belirli bir zaman dilimi olan çeşitli şirketler tarafından garanti edilecektir. Bu, zamanın diğer yüzdesi için kesinlikle aşağı inecekleri anlamına gelmez, ancak en azından bu süre boyunca artabileceklerini söyleyemezler.

Bunun önemli olmasının nedeni, sitenizin sürekli olarak müşterilerinizin ulaşamayacağı veya erişemediğini istememenizdir. 

Aksi halde, neden bir web sitesi var? 

Yüksek çalışma süresi yüzdesi, kitlenizin web sitenizi daha sık görebilmesini ve etkileşimde bulunabilmesini sağlar. HostGator ve Bluehost gibi kaliteli markalar,% 99'dan fazla kesintisiz çalışma garantisi sunar ve işiniz için gerçekten iyidir.

Türkiye Hosting Firmaları açısından lokasyon ve merkez konumda sunucu barındırma özellikleriyle turhost gelmektedir.


Yorum Gönder

 
Top