0
İnceleme, YesAdvertising'ın tüm dünyadaki yayıncıların neden en çok tercih edilen çevrimiçi reklamcılık platformlarından biri haline geldiğini size gösterecek.

YesUp Media Inc., YesAdvertising'ın online reklam  platformunun sahibi olan ana şirkettir  . EBGBM modelini kullanır ve yayıncılarına trafik kalitesi için en rekabetçi oranları sağlar.

Yayıncılar ve reklamverenler için çevrimiçi bir reklamcılık çözümü olarak işlev görür.

YesAdvertising'ın popülerliği, şu anda 100.000'in üzerinde yayıncıyı barındırması ve 2 milyardan fazla gösterim sunmasıyla değerlendirilebilir.

200'den fazla ülkeye yayılmış binlerce kampanya ve kampanyaya sahip. Çevrimiçi reklamcılık ağı, yüksek ödeme yapan reklamlar sunarak yayıncılara web sitelerinden ve bloglarından para kazanma konusunda büyük bir fırsat sunmaktadır.


Yayıncıların web sitelerinde hangi reklamların gösterileceğini seçebilecekleri sezgisel bir gösterge panosuyla birlikte gelir. Hatta seçtiğiniz bir kampanya oluşturmanıza bile izin verir. Bir kampanya oluşturmak istemiyorsanız, görevi sisteme bırakabilirsiniz. Üstelik, YesAdvertising ile hem masaüstü hem de mobil cihazlar için optimize edilmiş reklamlar elde edersiniz. Hatta, yayıncıların TO'yu iyileştirmek için reklamları özelleştirmelerine de izin verir.

YesAdvertising, web siteniz için en iyi performans gösteren reklamları belirleyen otomatik bir sistem kullanır. Bir reklamın etrafındaki tüm etkinlikleri izler ve web siteleriniz veya bloglarınız için en iyi reklamları otomatik olarak belirler . Anahtar kelime reklamcılığı sağlamak yerine, yayıncıların web sitesi trafiğinden yüksek satış alabilmeleri için veri odaklı bir ortam sunar. 

Ayrıca, YesAdvertising, BGBM, TBM, EBM , GBM ve POP Reklamları gibi yayıncılara farklı fiyatlandırma modelleri sunar  . Bu nedenle, yayıncılar yalnızca dönüşüm elde etmekle kalmaz, aynı zamanda tıklamalar ve hatta gösterimler için de ödeme alırlar.

Ortalama TBM kazanma oranı 0.015 ABD doları, BGBM'nin ortalama kazanç oranı ise 0,08 ABD dolarıdır. Pop Under'in ortalama kazanma oranı  1 $ dır. Metin, metin başlığı, grafik banner reklamlar, pop-under vb. Gibi Reklam biçimlerine izin verir. Tüm reklamlar themediatrust.com tarafından taranır. Teklifler ve Reklam kampanyaları ABD, İngiltere, DE, DK, SE, NO, CA dahil olmak üzere 200'den fazla ülkeye yayılmıştır.
EvetReklam Para Kazanmak - Online Reklamcılık Ağı

Ödemeler her zaman zamanında. Ayrıca, ödemeler haftalık olarak yapılmaktadır. Reklam ağı, yalnızca 50 ABD doları tutarında minimum ödeme eşiği tuttu. Ödeme Pal, Banka Havalesi, Çek, Banka Havaleleri, Payoneer ve Mükemmel Para gibi birçok ödeme seçeneği vardır.

EvetReklam kaydı ve onay süreci basit, kolay ve hızlıdır. Ağ, minimum trafik gereksinimi ve web sitesi onayları koymaz. Bir hesap oluşturmak için basit bir form sağlar. Web sitenizi veya blogunuzu onaylamak zorunda değilsiniz.

Ancak, web sitenizin şartlarına ve koşullarına uyması gerekir. Örneğin, reklam ağı yetişkinlere uygun içeriği kabul etmez. Onaylandıktan sonra, hemen etiket oluşturmaya başlayabilir ve sitenize reklam yerleştirebilirsiniz.

Ağın profesyonel ve verimli bir müşteri desteği vardır. Müşteri destek hizmetlerine, 7 gün 24 saat, 7 gün ve 365 gün e-posta ile ulaşabilirsiniz. Ayrıca, reklam gelirinizi artırmanıza yardımcı olacak özel hesap yöneticileri de sunar.

Ayrıca, yayıncılara gelirlerini arttırmak için% 10 oranında komisyon sağlayan bir sevk sistemi vardır. Yayıncı hesabınızı aldıktan sonra, Başvuru Programını tercih edebilirsiniz.

En Önemli Olarak

Süper Optimize Edilmiş Reklamlar
Çoklu Gelir Modelleri
Birden Çok Reklam Biçimi
Zaman Ödemelerinde
Güvenilir teknoloji
Verimli Destek Sistemi
Kolay uygulama ve onay süreci
Bununla birlikte, YesAdvertising, reklamları çalıştırmadan önce bir site doğrulama işlemi yürütür.
EvetReklamı İnceleme
YesAdvertising için büyük bir “evet”.
Profesyoneller, EvetReklam Kullanma Eksilerini çıkarırlar.
Bir bakalım.

Artılar ve eksiler
TBM, GBM, BGBM, EBM ve POP Reklamları gibi birden fazla fiyatlandırma modeli, yayıncıların çabaları için çok az ödüllendirilmelerini sağlar. Yayıncılar yalnızca tıklamalar için ödeme yapmakla kalmaz, aynı zamanda web sitelerinde üretilen tıklamalar ve gösterimler için de ödeme alır.

Metin, Metin Afiş, Grafik Afiş, Geçiş Reklamları, Pop Ups ve Altında Aç gibi Birden Çok Reklam Biçimi sağlar.

Ödemeler her zaman zamanında ve haftalık olarak yapılır.

Minimum 50 dolarlık bir minimum eşiğe sahip.

Çek, Havale, Paypal, Mükemmel Para, Banka Havalesi gibi Çoklu Ödeme Seçenekleri.

Özel hesap yöneticileri ile Verimli Destek Sistemi.

Minimum trafik kısıtlaması yok.

Kayıt ve Onay Süreci kolaydır.

Yorum Gönder

 
Top