0
AdsBridge Programının bu kısmı trafik takibi içindir. Açılış sayfanız dolduğunda, AdsBridge Trafik İzleme Aracı kendisine gönderilen trafiği takip etmeye veya trafiği yönlendirmeye başlar. Araç, trafikle ilgili tüm gerekli bilgileri izleyecektir.

AdsBridge

Bu içerir:
Coğrafi Konum:  Ziyaretçilerinizin fiziksel konumunu izler.

Trafik Kaynağı:  İnsanların sitenize nasıl ulaştığını izler. Bu bilgi parçası, Reklam Kampanyaları planlamak için son derece değerli olabilir.

Trafik Türü:  Bu özellik Web ve Mobil Trafiği izlemenize yardımcı olur ve Aygıt Türü, ISS, Tarayıcı Teknolojisi vb. Ayrıntıları görüntülemeye yardımcı olur.

AdsBridge Tool'un bu yönü, reklam kampanyalarınızı geliştirmek için kullanılabilecek değerli bilgiler sağlar. Böylece, bulundukları yer, tarayıcıda kullandıkları dil, işletim sistemi, cihaz türü ve çok daha fazlası gibi belirli kullanıcı türlerini hedefleyen kampanyalara ulaşabilirsiniz. Ayrıca, günün belirli saatlerinde veya haftanın günlerinde çalışan kampanyalar da oluşturabilirsiniz.

AdsBridge Trafik İzleme Sistemi, hangi kullanıcıların satış sayfanıza göz attığını öğrenmenize yardımcı olur. Hangi tür trafiğin dönüştüğünü bilirsiniz. Böylece pazarlama stratejilerinizi buna göre ayarlayabilirsiniz.
Trafik İzlemenin yanı sıra, AdsBridge ayrıca kapsamlı raporlama sağlar. Yani tüm bilgileri okuması kolay bir yerdesiniz. Bu, iş pazarlama stratejilerinin tasarlanmasında ve iyi dönüştüren en iyi trafiğin getirilmesinde desteklenmesinde esas olarak yardımcı olur.

Bölünmüş Test

Son olarak, AdsBridge programı, açılış sayfalarınızda veya reklam kampanyalarınızda bölünmüş testler yapmanızı sağlar. Ayrıca, program bölünmüş test için çeşitli seçenekler sunar. Aslında, Split Test, işletmeniz için en iyi olanı bilmek için kesin bir yoldur. Örneğin, iki veya daha fazla açılış sayfası yayınlayabilir ve trafiğinizin yarısını her birine yönlendirebilirsiniz. Bu hangisinin daha iyi çalıştığını bilmenize yardımcı olacaktır.
AdsBridge Affiliate Marketing için Etkili Bir Araç mı?

Büyük soru - AdsBridge'in etkili bir Ortaklık Pazarlama Aracı olup olmadığı.
Aslında, AdsBridge'in işinizi kurmanızda yardımcı olabilecek birçok yararlı özelliği bir araya getirdiği kolayca görülebilir. Faydalı araçları tek bir platformda birleştiren olağanüstü bir program.
Yani, bu, Ortaklık Pazarlamacıları için büyük bir avantajdır.
Ayrıca, AdsBridge fiyatı birçok rakip seçeneğinden daha düşük.
Bu nedenle, AdsBridge kesinlikle Affiliate Pazarlamacılara birden fazla şekilde yardımcı olan faydalı bir program olarak çağrılabilir. Reklam kampanyalarının tek bir yerden yönetilmesini sağlar.
İkincisi, bir platformda açılış sayfası ve satış takibi sunduğundan herhangi bir barındırma hesabına ihtiyacınız yoktur.

AdsBridge için Son Sözler

AdsBridge şüphesiz, mükemmel bir izleme aracıdır ve hepsi Ortaklar için tek çözümdür. Yüksek hacimli trafiği idare edebilir. Ek Artı, bunun ekonomik bir çözüm olması ve yeni başlayanlar ve hatta yüksek hacimli trafikte çalışanlar gibi her tür Bağlı Kuruluş tarafından kullanılabilmesidir.
kampanyaları.

AdsBridge  , aylık olarak ücretlendirir ve temel ücretsiz bir plan sunar.


AdsBridge maliyeti

Yorum Gönder

 
Top