0
Social Bookmarking, blogunuzu veya web sitenizi Pinterest, Reddit, StumbleUpon, Delicious, Digg gibi sosyal medya sitelerinde paylaşmanızı sağlar. Tüm bu sosyal medya sitelerinin geniş bir kitle tabanı vardır. Okuyuculara ulaşmak için en iyi yoldur. Dolayısıyla, blog yayınlarınızı olabildiğince çok sayıda sosyal medya sitesinde paylaşmalısınız.

Bir ziyaretçi, sosyal bir yer işaretleme sitesinde yayınınızı tıkladığında ve yayınınızı beğendiğinde, yayın sırasındaki sıralamayı yükseltir ve böylece sosyal yer işaretleme sitelerinde en üstteki sayfalarda öne çıkarma fırsatı sunar.
Sosyal Medya ile tanıtın

Bu, diğer ziyaretçiler tarafından görülebileceği için yayınınız için daha fazla ziyaretçi elde etmenize yardımcı olur. Böylece, arama yapanlara ve meraklılara ulaşarak mesajınızı kolay ve etkili bir şekilde yayıyorsunuz.

Ancak, sosyal yer işareti yaparken dikkatli olmanız gereken bazı şeyler vardır.
Her şeyden önce, mesajları tutarlı bir sıklıkta paylaşmanız gerekir.

Hootsuite, Buffer, SproutSocial, vb. Gibi programlama araçlarını bile kullanabilirsiniz. Düzenli olarak güncellemeyi unutmayın.

Ayrıca, ücretsiz sosyal yer imi araçları kullanarak yayınlamak için en uygun süreye göz atmalısınız.
Her zaman yazıyla bir fotoğraf paylaşmayı unutmayın.
Sosyal Ağları Kullanma

 

Sosyal Ağları Kullanma

Sosyal ağlar hakkında bir şey var, ve bunların birçoğu var. Her ay liste artmaya devam ediyor.
Sosyal ağların yanı sıra büyük sosyal ağlar da var.

Bununla birlikte, her sosyal ağda etkileşim kazanmak zordur. Daha iyi bir strateji, çabalarınızı, web sitenizi en iyi sosyal ağlardan bazılarına tanıtmaya odaklamaktır.

Çabalarınızı kanalize edebilmeniz ve en iyi sonuçları elde edebilmeniz için sadece birkaç sosyal ağa odaklanmak iyi bir strateji olacaktır.

Bir sosyal ağ seçerken, her zaman bir not almanız gereken birkaç nokta vardır.
İlk adım, hedef okuyucuyu tanımlamak olmalıdır. Hedef okuyucularınızı belirledikten sonra, hedef okuyucularınız tarafından tercih edilen sosyal ağları belirleyin.
Genel olarak, çoğu trafiği bloglara veya web sitelerine gönderen sosyal ağlar şunları içerir:

• Facebook
• Twitter
• Google+
• LinkedIn
• Pinterest
• Youtube

Profesyonel okuyucuları hedefliyorsanız, Google+ ve LinkedIn'den iyi trafik hacmi elde edebilirsiniz. Öte yandan, hedef kitleniz görselse, Facebook, Pinterest ve Instagram üzerinde odaklanmak mantıklı olacaktır.

Yorum Gönder

 
Top